Αποστολή & Πληρωμή

Με ποιο τρόπο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Ελληνικής Επικράτειας. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει κατά την παραγγελία σας με μεταφορική εταιρεία.

  • Αθήνα : Φλέσσας Μεταφορές  – Τηλ: 24210-80141, 24210-84441
  • Θεσσαλονίκη: Κωστόπουλος Μεταφορές  –  Τηλ: 2421064444

Σε πόσο χρόνο αποστέλλονται οι παραγγελίες;

Η ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να σας αποστείλει τα προϊόντα εντός 1-3 εργασίμων (Δευτέρα έως Παρασκευή) ημερών.

Η  ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση. Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, τρομοκρατικές ενέργειες, πόλεμος, προβλήματα των προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές. Εάν τέτοια περιστατικά διαρκέσουν πλέον των 2 μηνών, η παρούσα Σύμβαση μπορεί να καταγγελθεί από οποιονδήποτε συμβαλλόμενο χωρίς αποζημίωση.

Ποιο είναι το κόστος μεταφορικών;

Το κόστος αποστολής από τις εταιρίες μεταφορών στο χώρο σας υπολογίζεται απο τις ίδιες ανάλογα με τον όγκο & το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας. Παραγγελίες άνω των 25kg θα αποστέλλονται με μεταφορική εταιρεία: 4.00€

Ποιοι είναι οι τρόποι πληρωμής;

Οι τρόποι πληρωμής τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του  ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ είναι:

Πληρωμή στο κατάστημα κατά την παραλαβή

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά ή κάρτα, πιστωτική ή χρεωστική.

Τραπεζικό έμβασμα

Εναλλακτικά, δίδεται η δυνατότητα στον αγοραστή  να πραγματοποιήσει τις αγορές του με έμβασμα – κατάθεση στους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς:

EUROBANK 

  • IBAN: GR44 0260 1590 0008 1020 0690 784
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

  • IBAN: GR70 0110 8580 0000 8584 4008 442
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

  • IBAN: GR94 0171 2580 0062 5813 7838 124
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ

ALPHA BANK

  • IBAN: GR02 0140 3110 3110 0200 2005 740
  • ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ

Στα στοιχεία καταθέτη επιβάλλεται να αναγράφεται το όνομα του αγοραστή ή ο αριθμός παραγγελίας. Το αποδεικτικό κατάθεσης αποστέλλεται στην συνέχεια στο e-mail info@energiaki.com .

Αντικαταβολή
Η εξόφληση πραγματοποιείται με μετρητά στον υπάλληλο της εταιρείας μεταφοράς.
Έξτρα χρέωση 2,5 €

Επιστροφές & Αλλαγές

Μπορώ να ακυρώσω την παραγγελία μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας σε οποιαδήποτε φάση ολοκλήρωσης καλώντας στο 24210 88881 ή με email στο info@energiaki.com.

Μπορώ να επιστρέψω ένα προϊόν;

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Ποιοι είναι οι όροι επιστροφής/αλλαγής ενός προϊόντος;

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο info@energiaki.com με θέμα «Αίτηση Επιστροφής Παραγγελίας» αναφέροντας ημερομηνία/αριθμό παραστατικού αγοράς εντός της ως άνω προθεσμίας. Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από την ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι: Λαρίσης 98, ΤΚ: 383 34, Βόλος.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, κλπ). Στην περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο ελάττωμα πρέπει να επικοινωνήσετε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αμέσως μετά την παράδοση την ίδια ημέρα ή την επόμενη εργάσιμη στο 24210 88881 ή στο email info@energiaki.com .

Για την αντιμετώπιση ελαττωμάτων ή ελλείψεων συνομολογημένων ιδιοτήτων στα πωλούμενα είδη ισχύουν οι προβλέψεις του αστικού κώδικα. Για να θεωρείται μία ιδιότητα συνομολογημένη, θα πρέπει να πιστοποιείται ως τέτοια εγγράφως από αμφότερα τα μέρη.

Τι συμβαίνει κατόπιν της επιστροφής ενός προϊόντος;

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνεται με πίστωση λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στην ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ.

Η παρούσα Σύμβαση καλύπτει αποκλειστικά κάθε πώληση προϊόντων μέσω του ιστοτόπου (website) www.energiaki.com. Οποιεσδήποτε αποκλίσεις από αυτήν την Σύμβαση πρέπει να επιβεβαιώνονται από την εταιρία μας ΚΟΥΛΟΣΟΥΣΑΣ Σ. ΒΑΙΟΣ ΕΕ – ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ εγγράφως.
Η παρούσα Σύμβαση δεν επηρεάζει οποιαδήποτε δικαιώματα καταναλωτών που προβλέπονται από τη νομοθεσία.